Image Alt

Alles is energie en alles heeft een trilling

Alles is energie en alles heeft een trilling

Als je het universum wilt begrijpen denk dan in energie, vibratie en frequentie ( N. Tesla)

Alles wat je ziet om je heen en alles in jou heeft een frequentie, alles heeft een eigen trilling.

Al die frequenties hebben een effect op jouw lichaam maar ook jouw eigen trilling heeft effect op alles om jou heen. Wanneer je materie vereenvoudigt dan blijkt het te bestaan uit atomen. Maak je atomen nog kleiner dan ontdek je dat alle materie voor 99,999999% bestaat uit energie en 0,0000001% is dus maar materie.

Alle energie bolletjes trillen, alles is constant in beweging en elk stukje materie heeft een eigen frequentie. Wij op 3D niveau, hebben een bepaald bewustzijn zodat wij dat als materie zien. op het moment dat wij stijgen in frequentie, stijgen wij ook in bewustzijn en in densiteit, dan wordt alles steeds lichter. Je kunt effect hebben op alles wat je ziet om je heen en in jouw lichaam.

Hoe werkt frequentie?

De schumann resonantie is het natuurlijke hartritme van moeder aarde.Het is een meetbare frequentie die laat zien wat er met de trillingsfrequentie op aarde gebeurd. We leven in een bijzondere tijd waarin we grote verschuivingen van energie mogen meemaken en dat heeft effect op hoe wij ons voelen.

Omdat ook wij uit energie bestaan heeft dat dus effect op zowel onze mentale- als op onze fysieke frequentie. We kunnen er dus zowel mentale- als fysieke klachten van krijgen zoals hoofdpijn, onrust, energiedips, slecht slapen, hartkloppingen, wazig hoofd, spier- en gewrichtspijnen etc.

Omdat we in die energieshift zitten reageert ons lichaam er op met deze symptomen. Dit is ongemakkelijk maar niet erg. Het is een upgrade!

Des te hoger je eigen frequentie is des te minder last je hebt van deze ascentiesymptomen.

Het is dus belangrijk dat je je energie trilling omhoog brengt.

Wanneer je energetische trilling hoger wordt leert je zenuwstelsel om hogere lichtfrequenties vast te houden en te transporteren. Dit ga je direct merken…je energie gaat niet langer op aan overleven maar je hebt meer energie beschikbaar en het gaat beter stromen, het maakt je creatiever.

Gedachten, woorden en emoties hebben ook een frequentie. Hoe lager de emotie, hoe lager de frequentie en hoe hoger de emotie, hoe hoger de frequentie. Dus als je vaak gefrustreerd bent en boos en stress ervaart…..en je blijft daar in hangen, dan heb je een lage frequentie van jouw ‘zijn’. Die lage frequentie heeft een effect op jouw lichaam. Eigenlijk kun je dus zeggen dat de klachten je vertellen dat er sprake is van lage energetische trilling.

Een hoge frequentie brengt je in flow. Dat zorgt ervoor dat je makkelijker in contact komt met overvloed, inspiratie en je intuitie. Omdat wij erg gevoelige wezens zijn kunnen wij gemakkelijk energie frequenties uit de omgeving oppikken. Volgens de wet van de aantrekkingskracht trekken wij de energie frequentie aan die wij zelf uitzenden. Dus eigenlijk is het zo dat wanneer je negatieve energie uit de omgeving voelt is dat een signaal dat je eigen energie omhoog mag.

Zit je daarentegen goed in je vel, dan is jouw krachtveld groot en energie hoog en heb je geen last van een lage trilling van iemand anders.

Je stuurt dan een hoge trilling de wereld in en zal daarvan uit ook dingen met een hoge trilling aantrekken.