Transition2Health - Healing in Dreumel en West Maas en Waal ENERGETISCHE HEALING

Balance & Direction Healing, Fysiotherapie, Massage, Acces bars en Coaching

Balance & Direction

De balance & direction healing ontvang je comfortabel liggend op mijn behandeltafel. In de sessie werk ik met mijn handen en energie, je bereikt een diepe mate van ontspanning waarin spanningen door energetische blokkades kunnen worden losgelaten. Het brengt je terug in het moment en je kunt weer helder naar jezelf en situaties kijken en beslissingen nemen.

De balance & direction healing bestaat uit twee delen welke vloeiend in elkaar overgaan. Het eerste deel balanceert de chakra’s en de werking van de meridianen waardoor je energie weer beter gaat stromen. Het tweede deel van de healing herstelt de verbinding met zowel het universum als moeder aarde, zodat alle informatie die je nodig hebt, weer beschikbaar is.

Het resultaat?

Je gaat je weer krachtig en beter in je vel voelen. Je komt weer in flow en het vergroot je vertrouwen zodat het maken van keuzes weer makkelijker wordt.

Access Bars

Bij een access bars healing lig je comfortabel op de behandeltafel . Access bars werkt met 32 punten op je hoofd. Deze punten bundelen de energie uit al je emoties, gedachten en overtuigingen. De banen die deze punten met elkaar vormen, worden ook wel bars genoemd. Door ze zachtjes aan te raken, worden ze geactiveerd en kunnen ze ontladen. Alle oude gedachten, gevoelens en emoties die opgeslagen liggen maar niet meer nodig zijn voor jou en je lichaam kunnen losgelaten worden waardoor ruimte ontstaat. Je kunt dan weer kiezen wat jij echt nodig hebt.

Het resultaat?

Na een acces bars healing voel je je lichter en zorgelozer, het helpt je een leven te creëren met gemak, vreugde en overvloed.

Energetische Facelift

Tijdens de access facelift worden er 29 verschillende energiën geactiveerd welke niet alleen effect hebben op je gezicht en huid maar ook op de onderliggende oorzaken van oordeel en veroudering. Het heeft een positief effect op allerlei processen van ouder worden zoals: de overgang, hormoonhuishouding, geheugen en concentratie, gezichtsvermogen, haaruitval, slaapstoornissen en beweeglijkheid van het lichaam.

Zachte aanraking van gezicht en hals activeert de energie en biedt het lichaam de mogelijkheid om alle oordelen en conclusies over het lichaam los te laten en de tekenen van veroudering terug te draaien.

Access Consciousness Bodyprocessen

.

MTVSS:

Dit is een zeer dynamisch proces van Access. Het heft de verstoringen waardoor het lichaam niet goed werkt op door het imuunsysteem te boosten. Het heft alle manieren op, waarop ons lichaam zich door de tijd, ruimte, dimensies en realiteiten, heeft aangepast of verandert. Het overschrijft de blauwdruk van het lichaam.

BMM:

Dit proces laat je loskomen van de energetische lijnen met je familie. Het maakt je vrij van de gedachten, gevoelens, pijn en kwalen die je overgenomen hebt van anderen en vastgezet in je lichaam. Het maakt dat je je niet langer aanpast aan de standpunten van een ander.

CELLULAR MEMORY:

Dit proces heft de effecten van trauma op. Iedere cel heeft een geheugen en slaat informatie op. Door dit proces te laten lopen gaan cellen terug naar de natuurlijke staat, voor het trauma of de gebeurtenis toen er nog geen schade was. Zeer effectief proces bij allerlei trauma, wonden en littekens.

AMALGAMATION & ACTUALIZATION of ALGORITHM INTERRUPT ENERGY:

Dit proces laat je loskomen  van de controle vanuit je brein.Zit je gevangen in je gedachten? en functioneer je veelal vanuit de automatische piloot? Wat als je niet langer last hoeft te hebben van je eigen en andermans gedachten, gevoelens en emoties. Dit proces geeft je vrijheid door het doorbreken van patronen.

THE RESET of ALL CELLULAR STRUCTURE to  INDEFINITE LIVING and ENVIRONMENTAL COMMUNION:

Dit proces faciliteert een leven vanuit verbinding met alle elementen. Overal waar je niet bereid bent in verbinding te zijn met de elementen ontstaat ongemak ( disease) in je lichaam of op andere gebieden in je leven. Ontvang de bijdrage van alle mogelijkheden en reset je lichaam.

BODYPROCES ONTSTOREN EFFECTEN COVID EN VACCINATIE:

Dit dynamische proces ontdoet het lichaam van de effecten en bijwerkingen van vaccinaties en PCR- tests en stimuleert het zelfgenezend vermogen van het lichaam.

 

 

 

 

Het resultaat?

Je gaat je weer herinneren en komt weer in verbinding met het oneindige wezen dat je bent!