Transition2Health - Healing in Veenendaal MASSAGES

Sportmassage | Ontspanningsmassage | Hotstone massage

Massages

De helende kracht van aanraking is enorm groot en ontspannen is belangrijk in een wereld die vol is van prikkels. Veel lichamen vinden het fijn om aangeraakt te worden, zeker wanneer dit zonder oordeel gebeurt. Aanraking heeft een koesterend, energetisch effect welke helend en rustgevend is. Massage is een weldaad voor zowel lichaam als geest.

Sportmassage

Vanuit mijn jarenlange ervaring als fysiotherapeut weet ik als geen ander de fijne kneepjes van het vak. De massage kan preventief zijn, herstel bevorderend na sporten of ondersteunen bij een blessure. Het afvoeren van afvalstoffen en stimuleren van de circulatie is een belangrijk doel bij deze massage. Ook bij een sportmassage neem ik graag het hele lichaam mee, vaak is de plek waar de pijn gevoeld wordt niet de oorzaak maar de compensatie.

Ontspanningsmassage

Ontspannen is belangrijk in een wereld die vol is van prikkels. Massage is een weldaad voor zowel lichaam als geest. Even een momentje voor jezelf en helemaal tot rust komen in een prettige omgeving.

Massage met warme olie werkt heerlijk bij vermoeidheid en stress. Mijn warme reiki handen brengen jouw energie level weer op peil. Tevens is het mogelijk om hierbij extra warmte toe te voegen met de hot-stones.

Door de stenen legging wordt het lichaam tot diep in het weefsel verwarmd, dit zorgt voor extra ontspanning.