Image Alt

Wat Access Bars voor mij betekent…

Wat Access Bars voor mij betekent…

Sinds mijn kennismaking met Acces Bars is alles in mijn leven in een ander daglicht komen te staan. Ik heb in mijn leven veel kennis opgedaan vanuit veel verschillende opleidingen en vooral het traject tot energetisch therapeut was een enorme aanvulling.

In september 2020 volgde ik de Access Bars Class…daarna werd alles anders.

Ik realiseerde me hoeveel vooropgezette oordelen, conclusies, projecties en verwachtingen ik had over alles wat er was, niet was en wel of niet kon zijn. WOW, wat een eye-opener!

Door het runnen van de bars en het spelen met de clearing tool ontstaat er ruimte en bewustzijn in mijn energie, hetgeen een enorme bijdrage is. Ik ervaar dat ik veel meer ben dan alleen een lichaam met gedachten, gevoelens , emoties en overtuigingen. De verbinding aangaan met het oneindig wezen dat ik in werkelijk ben, is magisch.

What if the journey to being the infinite being you truly are, is the greatest adventure you will ever go on?

Access Bars gaat over ruimte creëren zodat je weer kunt ontvangen. Vaak zitten we zo vol dat daar geen ruimte meer voor is. In deze realiteit wordt ons niet geleerd en worden we niet aangemoedigd om te ontvangen. We leren nederig te zijn en alleen de energien te ontvangen die gepast zijn, negatieve energie te vermijden en barrières op te werpen ter bescherming.

Ontvangen is een aangeboren capaciteit en zodra we onszelf weer in staat zouden stellen ‘alles’ in het leven te ontvangen zonder oordeel, zouden we met meer gemak alles hebben wat we werkelijk verlangen.

Door het runnen van de bars, punten op het hoofd die betrekking hebben op levensovertuigingen, gaat je energie weer stromen. Electro-magnetische lading die gegenereerd en opgeslagen is vanuit alle gedachten, gevoelens, emoties en standpunten wordt verdreven.