Image Alt

Houd je trilling hoog…

Houd je trilling hoog…

In mijn vorige blog schreef ik het al… Het klinkt heel simpel maar hoe houd je je trillingsfrequentie hoog en wat levert het je op?

Alles en iedereen heeft een eigen frequentie en wanneer je je persoonlijke frequentie bewust verhoogd, verscherp je je intuitie en ontwikkel je je bewustzijn. Je beleeft daardoor de realiteit meer helder en je maakt je keuzes bewuster. Je staat sterker in het leven en ontdekt makkelijker je talenten en kwaliteiten. Wanneer je bewustzijn meer ontwikkeld ga je ook de collectieve energetische verbondenheid voelen. Hoe hoger onze trillingsfrequentie in een goed geaard lichaam wordt, hoe meer onvoorwaardelijke liefde wij ervaren en willen creëren met elkaar. Afgestemd op jezelf, de aarde en het universum. Het kosmische energieveld zit in ons, in je persoonlijke ruimte, je kunt hierop leren afstemmen en op die manier je persoonlijke frequentie verhogen. Door te leren jezelf hierin te trainen, kun je zelf ervaren hoe dit briljante trillingssysteem werkt. Het geeft je inzichten en je kunt je fysieke- en mentaal-emotionele lichaam zelf beïnvloeden.

Door een verhoogde trilling sta je positiever in het leven en trek je de juiste dingen aan. Alles in en om je heen wordt gezonder en gelukkiger en je voelt je krachtig zonder moeite. Je hoogste trillingsfrequentie wordt ook wel je kernfrequentie genoemd of je energetische staat van ‘zijn’. Dit is je flow en werkt motiverend, het heeft een enorm positieve invloed op de kwaliteit van je leven.

Wat belangrijk is, is het helen van oude (pijn) stukken die opgeslagen liggen in je onderbewustzijn. Deze negatieve overtuigingen belemmeren de weg naar onvoorwaardelijk liefde voor jezelf en anderen. Stel er gebeurt iets in jouw omgeving wat jou raakt en het roept bepaalde laag trillende gedachten of emoties op, dan is er werk aan de winkel.

Wetenschapper David R. Hawkins heeft het menselijk bewustzijn, met alle emoties, in kaart gebracht aan de hand van 18 niveaus. Elke emotie heeft een bepaalde trilling van 0 tot 1000. Alle emoties onder de 100 worden gezien als laag trillende, zwakke emoties. Vanaf trillingsgetal 200 spreekt hij van krachtige emoties.

Overzicht van de verschillende niveaus:

Schaamte (20), Schuld (30), Apathie (50), verdriet (75), Angst (100), Verlangen ( 125), Boosheid (150), Trots (175), Moed (200), Neutraliteit (250), Welwillendheid(310), Acceptatie (350), Redeneren ( 400), Liefde (500), Blijdschap (540), Vrede (600), verlichting (700-1000)

Door deze schaal van Hawkins toe te passen op je eigen leven krijg je inzicht.

Wanneer je opmerkt dat je in de lage trillende emoties terecht bent gekomen, kunnen de volgende tips je helpen:

* Drink voldoende water

* Ga de natuur in

* Eet verse groenten en fruit

* Ga bewegen

* Kies je woorden wijs

* Laat je gedachten gaan

* Luister 528 Hz muziek

* Visualiseer

* Omring je met mensen waar je van houdt

Hoe hoger je trilling is, hoe meer je jouw onvoorwaardelijke liefde blijvend door je heen voelt stromen!